Om Exacta

Exacta översättningar startades 1997. Idag har vi kontor i Stockholm samt ett nätverk med hundratals översättare och översättningspartners över hela världen.

Vi startade med en glödande entusiasm om att bli marknadens bästa översättningsbyrå med den bästa lösningen för översättning, copyöversättning och språkhantering. Och att göra det med ett mycket personligt engagemang. Sedan 1997 har mycket förändrats – men inte vår grundinställning – att göra riktigt bra översättningar.

Översättningsbyrån för näringsliv, organisationer och förvaltning

Vår inriktning ligger helt och hållet mot företag, myndigheter och organisationer. Eftersom vi envist håller fast vid den här inriktningen, så har vi under åren fått gedigna erfarenheter om förutsättningar, villkor och behov för denna målgrupp. Erfarenheter som kommer dig till godo i ett samarbete. 

Varje kund har sina specifika behov. Översättningsbyrån Exacta består av ett gäng drivna projektledare inom översättning som syr ihop lösningar, stora som små, åt våra kunder. Till vår hjälp har vi ett stort nätverk av kompetenta översättare över hela världen för att kunna matcha varje uppdrag med syfte, mål, språk och ämne och erbjuda rätt översättare till varje uppgift. Genom en kontaktpunkt får du tillgång till språktjänster som stödjer hela din verksamhet – ekonomi, produktion, marknad & försäljning, personal och juridik.

 

Läs mer om vilka branscher vi jobbar mot

Läs mer om vilka översättningstjänster vi erbjuder

Vanliga frågor

Du når oss enkelt

Vi finns på Södermalm i Stockholm, mellan Zinkensdamm och Hornstull. Om du vill besöka oss för att bara snabbt säga hej och ta en kopp kaffe eller visa oss ditt projekt och diskutera ett uppdrag, når du oss snabbt med tunnelbana, buss, pendeltåg eller bil om du befinner dig i och omkring Stockholm. Och självklart kan vi komma ut till dig om du hellre vill det.

När du vill beställa en översättning kikar vi på ditt material som du skickar till oss med e-post, länk, bud eller vanlig post. Vi ringer upp och stämmer av eller tar ett möte online (Microsoft Teams, Google Meet eller någon annan mötesplattform). Vi stämmer av dina krav och önskemål och du får en offert med pris och leveranstid med allt klart och tydligt presenterat.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt översättningsuppdrag!