Översättning från svenska till norska? Selvfølgelig!

Gulebøj? Kjempetorsk? Tuttekasse? Nja, norska är nog inte så lätt som man kan tro. Och kanske ännu viktigare – har du tillräcklig kunskap om den senaste språkutvecklingen i Norge eller om skillnaden mellan nynorsk och bokmål? Vänd dig till Exacta översättningar för att få hjälp med översättning från svenska, danska eller engelska till norska.

Vi erbjuder även andra tjänster kopplade till språk: kontroll av stavning och grammatik samt stilistisk bearbetning på norska språket. Våra norska översättare och korrekturläsare bor och arbetar i Norge, så de har en naturlig kontakt med det norska språket, och har även massor med kunskap och erfarenhet om hur man bäst kommunicerar skriftligt på den norska marknaden.

Kräver din text särskilda kunskaper i något ämne? Vi hjälper dig att hitta rätt översättare till just din text. I vårt breda nätverk finns översättare som är specialiserade på en rad olika texttyper som medicin och medicinteknik, bruksanvisningar, kontrakt och domar, årsredovisningar och annonstexter.

Hör av dig till oss så får du värdefulla råd och prisuppgift på ditt uppdrag.

Norska

Antal talare:
Drygt 4 miljoner

Talas i:
Norge